Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


 

2011 legdivatosabb frizurája a bob

Régen a bob frizurák az elit körökben voltak igen kedveltek. Ma már bárki stílust válthat egy ilyen vágással.

 

Kép

 

Az elöl hosszabb tincsek oválissá teszik az arcot, míg a hátul rövidebb haj jobban megemeli és dúsabb hatásuvá teszi a frizurát.  

A vasalt bob

A hosszabb bob általában vállig ér, a frufru is csak alig rövidebb, mint a hajhossz.

 

Kép


Az egyenes bob modern és szexis viselet, de keményítheti az arcvonásokat, ezért nem mindenkinek áll jól.

  

Pixie

Az extra rövid kobold-haj, illetve a stílusos bob a rövid frizurák legelegánsabb és legsikkesebb változatai. Az ilyen frizura kiemeli az arcot és a nyakat. 

 

KépAzoknak a nőknek ajánljuk, akiknek ovális  alakú fejformájuk van, valamint lágy vonású arcuk, amelyen nem kell tovább lágyítsanak a hosszú tincsek.

 

Borzos rövid

A rövid frizurák soványítják azokat, akiknek szögletesebb az arcuk. A rövid, tüskés tincsek jól működnek az ilyen fejformán.

 

KépElég néhány perc elkészülni a frizurával, egy kis gél vagy felborzolás hajszárítóval és indulhatsz is!

 Középhosszú laza

A legtöbb nő számára a legideálisabb választás a középhosszú frizura. Hossza az áll vonalától a vállig érhet. Ha rövid vagy hosszú hajjal rendelkezel, a legkézenfekvőbb a középhosszú frizura, mert így kipróbálhatsz más stílust, anélkül, hogy túl nagy változáson mennél át.

 

 

KépA jövő évben a természetes hullámok és színek lesznek divatosak.

  

Középhosszú haj szőkítve

A hosszú tincsek nem mindenki számára előnyösek. Sok nő fiatalosabbnak és vékonyabbnak tűnhet egy frufrus bob frizurával.

 

KépA tincsekben való szőkítés/sötétítés fényt és mélységet ad a frizurának.

 

Hosszú frufrus haj

2011-ben divat lesz  a frufrus hajviselet.  Lehet oldalválasztékból létrejött félhosszú, vagy egyenes szemet söprő és titokzatos frufru is.

 

Kép

 

A divat évről-évre változhat, de ami soha nem megy ki divatból, az a hosszú haj. Azonban nem mindenkinek áll jól, és nem mindegy hogyan illeszkedik a fejformádhoz. 

Természetes hullámok

A hosszú haj a férfiak szerint legjobban hullámosan mutat. A kunkorodó hajvégek szexi lazaságot adnak viselőjének.

 

 

Kép

 

A barna hajú lányok festessenek néhány árnyalattal világosabb tincseket, hogy fényt kapjon a frizurájuk és megnyíljon az arcuk.

 

Retro haj

A jövő év retro divatjával egyidejüleg a frizurák is behódolnak a 60-as, 70-es évek divatjának. A sztárok már kipróbálták.

 

Kép

A tupírozás a dús hatás eléréséhez kell.

 

Lágy, kócos hullámok

A divatos kócos hatású laza haj, lágy hullámokkal, ami kiemeli az arc vonásait. A frufru lehet rövid vagy középhosszú is.

 

Kép