Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2012 hajtrendek

 

 

 

2012 -ben Katalin hercegné, a tetovált lány és az ázsia nők diktálják a divatot, de azért nem búcsúzunk el a bobtól és a régi idők /retro/ frizuráitól sem! 

Katalin hercegné után, szabadon 

Természetes – de legalábbis annak látszó – barna vagy szőkésbarna, fényes, félhosszú vagy hosszú haj, lágy hullámokkal. A Katalin hercegné inspirálta frizura akkor a leghitelesebb, ha minél inkább úgy tűnik, hogy még csak festve vagy beszárítva sincs, egyszerűen magától olyan, amilyen – még ha valójában több órát is ültünk érte fodrásznál.

 

 

 
2012 hajtrendjei

 

 

 

 

 
2012 hajtrendjei

 

 

 

Méhkas és madárfészek 

A retrohajstílusok közül az idei divatban hangsúlyosan jelen lesznek a méhkasfrizurák és a madárfészekkontyok. Az ilyen típusú frizurára fokozottan igaz, hogy „tudni kell viselni”, a bevállaláson kívül persze a vállig érőnél hosszabb haj is feltétlenül szükségeltetik hozzá. 

 

 

 
2012 hajtrendjei

 

 

 

 

 
2012 hajtrendjei

 

 

Nedves hatás 

A strandon, vizes hajjal is kifogástalanul trendik leszünk ezen a nyáron, hiszen a nedves hatású, hátrafésült frizura is divatba jön. A zselével „hátranyalt” hajat a szakemberek alkalmi viseletként is ajánlják. Azért persze csak óvatosan!

 

 

 
2012 hajtrendjei

 

 

 

 

 
2012 hajtrendjei

 

 

 

A copf örök 

A copfok, laza kontyok már csak praktikus okoknál fogva sem mennek ki soha a divatból, de minden szezonban van néhány olyan kiegészítő, apróság, amivel trendibbé tehetjük őket: ebben az évben ez a saját haj lesz. Miután összefogtuk a copfot vagy kontyot, a szokott módon rögzítsük vékony hajgumival vagy hullámcsattal, majd csavarjunk köré egy hajtincset úgy, mintha az fogná össze a hajat!

 

 

 
2012 hajtrendjei

 

 

 

 

 
2012 hajtrendjei

 

 

 Marad a bob 

A bobfrizurával kapcsolatban hosszú évek óta nem az a kérdés, hogy továbbra is trendi marad-e, hanem hogy épp mely változata lesz a menő. Nos, 2012-ben az elöl nagyjából áll alá érő, réteges bob a legdivatosabb, sűrű frufruval vagy oldalra fésült félfrufruval. 

 

 

 
2012 hajtrendjei

 

 

 

 

 
2012 hajtrendjei

 

 

 A minifrufrus lány 

A minifrufru a kilencvenes évek óta nem igazán tudott visszatérni a divatba, a trendelőrejelzések szerint azonban az idén változni fog. Bár a divatházak is eléggé erőltetik, a trendet sokkal inkább az erősíti majd, hogy az év – divat szempontjából is – egyik legmeghatározóbbnak ígérkező filmje, A tetovált lány főhősnője is ilyen frufrut visel, mind a mozivásznon, mind pedig civilben.

 

 

 
2012 hajtrendjei

 

 

 

 

 
2012 hajtrendjei

 

 

 Aktualizált pixie 

A tavalyi év egyik legnépszerűbb rövid frizurája a pixie volt, s a trend idén is kitart – némi változtatással. A pixie 2012-re aktualizált változatában a fejtetőn néhány tincset valamivel hosszabbra hagynak, melyeket aztán égnek állítanak vagy megemelve hátrafésülnek. Ez a frizura konszolidált, natúr(nak tűnő) barna és merészen jeges szőke árnyalatokban lesz a legmenőbb. Tehát Ördög Nóra és Tóth Gabi is örülhet. 

 

 

 
2012 hajtrendjei

 

 

 

 

 
2012 hajtrendjei

 

 

 Távol-keleti stílus 

A távol-keleti nők által mindenkor előszeretettel viselt, jellegzetes rövid frizurák – melyeknek elengedhetetlen kelléke a sűrű, határozott frufru – ebben az évben kifejezetten trendinek számítanak majd. A legmeggyőzőbben persze egészen sötétbarna vagy fekete hajból készíthetők el.

 
 
2012 hajtrendjei
 
 
 
2012 hajtrendjei
 

 

 Forrás: