Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2015 frizura divat

A jó hír, hogy hajadat  akár rövidebb, akár hosszabb sokféleképpen hordhatod majd úgy, hogy divatos is legyen. A divatházak által kreált frizurák bemutatásával segítünk neked inspirálódni, hogy megtaláld a neked tetsző hajviseletet, amellyel majd stílusos  lehetsz 2015-ben is.

A leghíresebb tervezők bemutatóin a modellek olyan hajakkal mutatják be a legújabb kollekciókat, hogy az a hétköznapokban is viselhetőek mindenki számára. Copfok, laza vagy akár szorosabb kontyok a lényeg, hogy fényes legyen. Victor & Rolf, Jonathan Saunders és Ralph Lauren modelljein is ilyen visleteket láthatunk…

kifutóról2

 

 

A hosszú haj örök divat

Sok nő ragaszkodik hosszú tincseihez, ami nem is baj, hiszen a hosszú haj sohasem megy be a divatból és megfelelő ápolás mellett ékszerként díszít. Az egyszerű formákat is fel lehet dobni az idei divat extravagánsabb színeivel és ha még a hajviselettel kapcsolatos trendekből is inspirálódsz garantáltan stílusos lesz a megjelenésed.

Színek tekintetében  széles választék áll rendelkezésünkre, így például a sötétebb hajszíneket fel lehet dobni vörös, illetve mahagóni ombre festéssel vagy akár melírral.

 

A 2015-ös tavaszi irányzatok közt is fontos szerephez fog jutni a copf. Lehet vékony és szögegyenes vagy Hollywood aranykorát idéző glamúros de a copf továbbra sem hajlandó kivonulni a köztudatból, amit nem is bánunk!

2015 tavaszi szepsegtrendek copf 1

A copfokhoz hasonlóan, a különböző fonatok is több szezon óta tartják magukat, uralmukat pedig jövőre is megmarad. 

A 2015-ös tavaszi frizuradivat csak úgy hemzseg a különleges fonatoktól. A New York-i divathéten Peter Som az egyszerű háromtincses fonást, a DKNY a kötélfonatokat, a Suno a halszálkafonatokat, míg Michael Kors és a Baja East a kócos, laza megoldásokat preferálta.

2015 tavaszi szepsegtrendek fonatok 22015 tavaszi szepsegtrendek fonatok 4

Ha hosszú hajad van, akár mindennap szabadjára engedheted a fantáziádat, hogy valami újat varázsolj belőle!

 

A mappában található képek előnézete Fonatok