Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


 

 

A legfrissebb hajdivat

 

A trendet az utca embere éppúgy diktálja, mint a kifutók modelljei. Ha nem hiszed, nézd meg következő összeállításunkat, melyben neves szalonok mestereinek hajkreációját mutatjuk be!

 2010-ben újra nagyon trendi az úgynevezett Bob stílus, amit Vidal Sassoon álmodott meg, majd Twiggy tett híressé.

 

Kép

Twiggy

  Ez a típus hossza a fültől egészen vállig érő is lehet és egyenes vagy kissé hullámos hajjal is jól mutat. Tökéletesen hangsúlyozza az arcszerkezetét és kiemeli a nyak szépségét. 

Kép

Katie Holmes "új" Bob frizurája

 

Ez valójában egy félhosszú, szögletesen vágott hajviselet, amely azóta is alapformának számít a világ összes fodrászatában.

Kép

 Ez az egyedi bubifrizura tehát az újdonság erejével hatott 1963-ban is és hirtelen tett szert óriási népszerűségre. Ennek oka, hogy egy nagyon könnyen kezelhető hajviseletről van szó. Erre a hamar formázhatóságra utal Sassoon szállóigévé vált mondata is: „Vidal Sassoon Wash and Go”.

Kép

 

Kép

 


 

Még forróbb haj

Finom jégfehér szőkeség, felpuhítva a melegebb mézarany csíkokkal, majd megtépve – igazi érzékiség.


 

 

Megbolondított barnaság

A természetesnek ható barna színt, finom szőke csíkokkal dobták fel. Ezzel idézik a nyár fülledt melegségét, a strandon töltött nap ragyogó hatását.

 
 

 

Zilált hullámok

„Amikor a strand haj találkozik a hullámokkal” – ezt a művészi leírást adták alkotói a képen látható frizurának. Az előzővel csak annyiban egyezik meg, hogy a napszítta hatást melírozással érték el. Ezután körkefe segítségével hullámosra szárították, majd a haj alsó részét feltupírozták.

 
 


 

Gyöngyöm, gyöngyöm…

Ez a szöszi frizura, mind formájában, mind színében a gyöngyöt idézi. Egyszerre hűvösen elegáns és manószerű.


 

 

Aszimmetrikus bubi

Egyre divatosabb a bubifrizura, sőt van, aki már talán kicsit unja is. Bátraknak ajánljuk ezt a színében pirospaprikát idéző aszimmetrikus bubifrizurát.

 


 

 

Fond kontyba!

Ha alkalmi frizura kell a kánikulában, akkor ezt neked találták ki. Bár nem árt előtte kipróbálnod, mert bizonyos arcformákhoz kissé szigorú viselet lehet. De mindemellett szoros és ragyogó!


 

 

Erős és szexi

Az erős, fejtetőre tűzött lófarok egyszerre édes és szexi, valamint nem utolsósorban a ma oly divatos ’80-as éveket idézi.


 

 

Platina androgün

Férfias mégis nőies, mint ma a modellek általában úgy hordozza ezt a kettőséget ez a hajkreáció. Nem annyira új találmány, alig 5-10 évvel ezelőtt nagy divatja volt, úgy tűnik ismét előre tör…

 

 

 

 

 

 

Utópia: könnyed elegancia

Félre a minimalizmussal! Ez a jövőbe tekintő frizura egyszerre határozott vonalú és nőies. A rövid, állig érő fazon a futurisztikus design-t idézi, ám a lekerekített vonalak mégis lággyá, bájossá teszik. Színeiben a tiszta elegancia jelenik meg: hidegszőke, pasztell árnyalatok és krémszínek jellemzik ezt a hajviseletet.

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 De-Lush: természetes bujaság

A De-Lush az életszeretetről, önmagunk elfogadásáról és a határtalan energiáról szól. Ha az önbizalmad a helyén van, akkor mutasd is meg egy olyan frizurával, amivel biztosan felhívod magadra a figyelmet! Ám ez a hajviselet nem az extravaganciával hódít, hanem lágy, könnyed, nőies vonalaival, ami mérhetetlen lazasággal párosul. Az érzéki hullámok és görbületek határozzák meg ezt a hajkoronát, színeiben pedig a meleg árnyalatok dominálnak: az arany, a barna és a rézszín keveréke.

 

 ___________________________________________

 

 

 Intersexion: a nőiesség és férfiasság keveredése

Ha erős nő vagy és igazán vagány, akkor ezt a stílust neked találták ki!
Ebben a világban, ahol a férfiak érzelmesebbé, a nők pedig aktívabbá és kezdeményezőbbé válnak, megmutatkozik a nemekre jellemző tulajdonságok keveredése. Ezt az irányvonalat hivatott követni az Intersexion, ahol karizmatikus sikkel és plasztikus formákkal rajzolódik ki a határozottság és a gyengédség. A rövid hajviselet jellemzi ezt a stílust, ami azonban lehet göndör, egyenes, kerek vagy szögletes, a lényeg, hogy formázott legyen! A sötétbarna és a szőke hajszínnel egyaránt jól mutatnak ezek a frizurák!

 

_____________________________________________ 

 

 

 

 

Virtual Life: kreatív valóság

A realitás és a virtuális világ keveredik ezekben a frizurákban. A fazon mellett a színeknek, az árnyalatok keverésének van igazán jelentős szerepe. Vigyél bele a valóságba jó adag fantáziát, hogy megalkothasd a saját stílusodat! A kreativitás és a szórakozás a kulcsszó ezeknél a viseleteknél, amiben dominál a színek izgalmas mixelése: például barnát kombinálj rózsavörös csíkokkal, hogy a hatás lélegzetelállító legyen!