Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Legyünk mégszebbek az év különleges napjain. A megszokott, hétköznapi hajviseletünket dobjuk föl néhány csattal, dísszel, ékszerrel. De készíthetünk loknikat, copfokat, fonatokat is. Íme néhány ötlet.

 

Kép

  

 A tarkóig érő hajat rögzítsük hajhabbal, majd a végeit sütővassal göndörítsük. A frufru résznél a tincseket zselézzük, majd tekerjük csigaalakba. Oldalt virágdíszes csattal rögzítsük a frizurát.

Lássuk lépésenként egy profi fodrász hogyan készíti el a frizurát. Akinek van kézügyessége, bátran próbálja ki barátnőjén. A hatás nem marad el!

 

 

 

 


 

 

Kép

 

Az egyenes szálú hajat is könnyen ünnepivé varázsolhatjuk. Tegyük a választékot középre, majd csavaróra, vagy sütővasra tekerjük fel a tincseket. Hajlakkal rögzítsük, fésülés helyett a kezünkkel borzoljuk össze.


 

Kép

 

 

A frufrut fogjuk össze a fejtetőn, majd fonjuk be úgy, hogy mindig újabb és újabb tincseket szedünk hozzá, végül gumizzuk össze a copf végét. A hosszú hajat a tarkónál lazán rögzítsük néhány csattal.


 

Kép

 

 Aki kedveli a romantikát, készítsen un. balettfrizurát. Fésüljük ki az arcból a hajat, a tarkónál fogjuk össze egy gumival, majd tekerjük fel, a tarkónál hajcsattal rögzítsük. Oldalt és a frufrunál zselével simítsuk hátra. Csattal, gumival díszítsük.


 

 

 

 

 

 

Kép

 

 A fedőhajat fogjuk össze a fejtetőn, csavarjuk meg, végül egy hosszú díszes csipeszcsattal tűzzük meg. A maradék tincseket szárítsuk egyenesre, vagy hajvasalóval simítsuk ki. 

Kép

 

 A göndör hajat szárítás után szedjük tincsekre. Majd apró gyöngyökkel, csipeszekkel tűzzük meg a tincseket a fejtetőn, illetve oldalt a fül mellett. A tarkónál néhány tincset hagyhatunk kiengedve.