Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Szív alakú arcforma

Széles homloka keskeny állban végződik? Akkor Ön klasszikus szív-alakú arcformával rendelkezik. A szív alakú arc jellegzetes vonásai általában rendkívül nyitottak és barátságosak, nagyszerű arccsonttal és rengeteg nőies vonással - Önnek már csak annyi dolga maradt, hogy kihangsúlyozza mindezt!

 

 

Ami jól áll:

Szív alakú arcforma

Próbáljon meg az arca alsó részénél dús hatású hajvolument kialakítani! A lágy esésű hullámok állmagasságig, tökéletes megoldásnak bizonyulnak. Amennyiben a haja természeténél fogva egyenes,a hosszantartó hullámok kialakításához-melyek hangulatának megfelelően romantikus, vagy akár kissé zilált, kócosabb külsőt kölcsönöznek Önnek,- használjon  hajsütőt! A rövid bubi-frizura szintén tökéletes választás a szív-alakú arcformához, mindemellett rendkívüli sokoldalúság jellemzi. Míg hajkisimítóval, egyik nap  sima és egyenes hajat készíthet magának, másnap már választhatja a vad és kócos fazont, amelyet hajszárítóval alakíthat ki.

 

 

Kerülendő:

Szív alakú arcforma

A hátrasimított és a magas frizurát, mivel a telt hajforma az arc fölső részét még tovább szélesíti, és aránytalanná teszi a megjelenést.

 

 

Híres szív-alakú arcok:

 

Kép

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Michelle Pfeiffer,

 

 

Kép

 

                                     Naomi Campbell,

 

 

 

Kép

 

                                                                Jennifer Love Hewitt