Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Szögletes arcforma

2010.12.18

Amennyiben erőteljes, szögletes álla van és hasonlóan szögletes formájú a homloka, Ön valószínűleg gond nélkül véghezviszi az elképzeléseit, - ami ha történetesen egy nagyszerű frizura létrehozása, - válasszon olyat, amely kiemeli a szögletes arc szépségeit!

 

 

Ami jól áll:

Szögletes arcforma

A könnyed rétegekben kialakított rövid-, és közép hosszúságú frizura az arc körül olyan hullámokkal és gömbölyded formákkal, amelyek kiemelik arcának lágy vonásait. Válassza el haját egy oldalra fésült asszimetrikus frufruval, amely nagyszerűen egyensúlyba hozza arca természetes szögleteit. A szögletes vonások legjobb kísérői a göndör tincsek, amelyeket a hajsütővas segítségével gyorsan és könnyedén kialakíthat!

 

 

Kerülendő:

Szögletes arcforma

A geometriai szögletességűre nyírt frizura vagy a hosszú, egyenes haj túlságosan keménnyé alakíthatják az egyébként is szögletes arcot. Próbálja ki a középen elválasztható formát, vagy az állhosszúságban véget érő bob frizurát. Amennyiben haját mégis állmagasság alá szeretné növeszteni, növelje meg a hajvolument, és lágyítsa meg a  hajsütővas segítségével!

 

 

Híres szögletes arcok:

Kép

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sandra Bullock, 

Kép

                                      Isabelle Rossellini