Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Mentés magamnak

 KEDVES WEBOLDAL LÁTÓGATÓINK!

     

 

Weboldalunk májusban megszűnik, ÍGY EZ AZ UTOLSÓ LEHETŐSÉGED, HOGY MEGRENDELD AKÖNYVÜNKET, AMIHEZ MOST FÉLÁRONJUTHATSZ HOZZÁ!

 

ILYEN LEHETŐSÉG TÖBBÉ NEM LESZ!

A könyvet utoljára május 10.-ig soha nem látott akció keretén belül 990-Ft-ért megrendelheted. 

 

Befizetésed után azonnal postázzuk a megadott címre. A csomagküldés díja 465-Ft ajánlott feladással, így összesen 1455-Ft-ért elküldjük otthonodba a könyvünket.

 

A MEGRENDELÉS MENETE  

Kérlek, küldj egy emailt a vagjunkbele@gmail.com címre, ahonnan azonnal visszaigazoljuk a megrendelésedet és elküldjük a fizetési lehetőségeinket.

 

ollo.jpg

 

 

 

Vágd le gyermeked vagy barátod haját egyszerűen, gyorsan, kényelmesen otthon, családias környezetben!       

 

01-kicsi-konyv-borito.jpg A könyvből megismerheted a hajvágás alapjait, technikáit. Lépésről lépésre vezetünk végig a frizurák elkészítésének folyamatán. A hajvágás menetét több mint 400 színes fotó szemlélteti, és garantálja evvel a sikert!

Több ezren már belevágtak, most Te is megtudhatod a TITKOT, hogy sikeresen vágj bele!  

  


 

 

  OLVASÓINK ÍRTÁK: 

 2-fej-nagy.jpg

 

Rendkívül aranyos, bájos ez a könyv, gratulálok hozzá. Igényes, szép, profi munka. Nagy örömömre szolgál, hogy megrendeltem és remélem hamar (bár ez a fiamtól is függ), kipróbálhatom a mesterfogásokat. Eddig is én vágtam a haját, de így a könyv segítségével csiszolhatom a tudásomat. Nagyon köszönöm. Szép napot kívánok szeretettel!  (M. Márta)   

 

 

 

Végre valaki ezt is megírta! Két kislányom van, eddig csak a hajuk végéből vághattam. De most, hogy meglátták a könyvet, kedvet kaptak, hogy új frizurákat is kipróbáljunk. És SIKERÜLT!!! Köszönjük! (L. Ági)   

 


 

...annyira részletesek és jól követhetők a leírások, hogy még nekem is sikerült :) … (H. Brigitta, Kecskemét)   


 

A gyerekek után még a férjem haját is levágtam, azt mondta, soha többet nem megy fodrászhoz! Mik vannak! Örülök, hogy rátaláltam erre a könyvre, sok újat tanultam belőle. (F. Hajni) 


 

Rengeteg divatos frizura van benne, alig tudunk választani közülük…(Kismaci) 


 

 

Kérjük, írd meg nekünk Te is a véleményedet a könyvről!  


 

Lapozz  bele a könyvbe: