Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Vajon mitől mindig olyan irigylésreméltó a sztárok haja? Mi is így akarunk kinézni! Meglestük a hírességeket, hogy megtudjuk, milyen hosszúságú a hajuk , és hogyan van levágva. Így biztos sikerül megvalósítani álmunkat, és mától nem csak a tévé előtt ülve csodálhatjuk tökéletes frizuráikat. Mert végső soron minden a vágási technikától függ.

 

EZZEL A RÖVID, LÉPCSŐZETES FRIZURÁVAL BÁRKIT LESÖPÖRSZ A PARKETTRŐL, MERT TELJESEN ELLENÁLLHATATLANNÁ TESZ

 

Kép

 

 

Egyenes a hajad? Akkor neked találták ki: pompás viselet, mert ha reggel felkelsz, szinte elég csak beletúrnod, vagy akár összekuszálnod, és máris tökéletes frizurát kapsz. Viszont egyáltalán nem szerencsés ilyet vágni, ha göndör a hajad. Muszáj beszerezned vakszot, hajzselét vagy stylingkrémet, hogy mindig változtathass rajta egy kicsit.
Variálhatod úgy is, ha egyszer vágsz hozzá frufrut, és oldalra húzod. Mire legközelebb arra gondolsz, hogy le kellene vágni, lehet, hogy teljesen eltűnnek az előreeső tincsek, és szinte hozzálapítjátok a halántékodhoz mint Viktoriának.
Ezért is klassz ez a frizura: három perc alatt megmosod, két perc alatt megszárítod, és ha elalszod, akkor sem kell kétségbeesni, mert úgy is jól áll.

______________________________________________

NEM FÜLLENTÜNK, HA AZT MONDJUK, HOGY EZ A FRIZURA BÁRKINEK CSODÁSAN ÁLL

 

Kép

 

 Teljesen ideális közepes vastagságú hajtól az egészen sűrű, vastag hajtömegig. Miért ne próbálnád ki? Semmi veszítenivalód vele! Jól észrevehetővé teszi az arccsontokat, és az áll vonalát is, ezért nem árt, ha egy kicsit kisminkeled magad. Ha középen választod szét a frizurádat, semmi gond sincs akkor sem, ha nem stílfésűvel igazítod, és ha nem egyenes a választékod. Ki figyel erre, ha gyönyörűen omlanak válladra a tincseid?
Ami szintén nagyon vonzó benne, hogy akár három hónapig sem kell hozzányúlni, mert ha nem töredezett a vége, akkor úgy fest, mint fénykorában. Csábítóan hangzik? Nemhiába hordja így haját Sarah Jessica Parker, Nicole Kidman és Gisele Bündchen sem.

______________________________________________

 

 

 

 

 

EZ A HAJVISELET MINDEN ARCFORMÁHOZ ILLIK, ÉS MINDEN HAJTÍPUSBÓL MEGVALÓSÍTHATÓ

 

Kép

 

 

Vigyázz, mert ha a hajad nagyon göndör, és pont vállig érőre vágatod, nagyon felugrik szárítás után. Mielőtt levágatod, jól gondold át, mert a stylingolásához minden reggel szükséged lesz némi időre.

A tompa vágás unalmas lehet, de ha a hátsó tincsek lépcsőzetesen vannak levágva, rögtön élettelibbé válik frizurád. Ha ezt a fazont és vágást választod, akár közép-, akár oldalválasztékot kreálsz, mindig bájossá tesz.


Változatos, ha egyik nap egyenesíted, máskor néhány fürtöt behullámosítasz. Amire ennél a frizuránál érdemes odafigyelni: ha már pár centit nőtt a hajad, akkor a vállad súrolja, és bosszantóan kifelé fog kunkorodni a vége.